Tunnelma on yksi tärkeimmistä ruoan mausteista.
Olen Pauliina, kokki, graafinen suunnittelija ja perheenäiti. Olen valmistunut ravintolakokiksi Ravintolakoulu Perhosta. Olen työskennellyt kokkina muun muassa Café Kiasmassa ja Skannon Bistro Tablossa Helsingissä, Rusthållet´s Stallkrogissa Bromarvissa ja Thorskogs Slått:n ravintolassa Göteborgissa. Privaattikokkina olen työskennellyt nyt kolmisen vuotta. Kokin työn ohella teen kuvituksia ja graafista suunnittelua.
Ruoka on loppumaton inspiraation lähde: keskustelun virittäjä, jokapäiväinen juurileipä ja tulevaisuuden ratkaiseva kysymys. Se on kauneutta, nautintoa, muistoja, tuoksuja, perinteitä, arkea ja juhlaa. Tunnelma on yksi tärkeimmistä ruoan mausteista.
Olen etuoikeutettu, että saan valmistaa ruokaa työkseni ja tuoda ihmisiä yhteisen pöydän ääreen.
Oma lempiruokani liittyy kesäsesonkiin. Suolattua, savustettua järvikalaa, uutta perunaa, voita ja hyvin maustettua, villiyrteillä höystettyä vihersalaattia, jälkiruokana itse tehtyä vaniljajäätelöä, metsämansikoita ja kuppi hyvää kahvia.